Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja


Korištenjem Insgrum.me portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Insgrum.me portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Insgrum.me portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava
Insgrum.me polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Insgrum.me portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez direktnog navođenja izvora orginalnog teksta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Portal su dužni linkati orginalne tekstove koje preuzimaju. U slučaju prenošenja komentara, potrebno je pitati autora za dopuštenje.

Ukoliko smatrate da je Insgrum.me povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Modificiranje i promjene pravila
Insgrum.me zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Insgrum.me može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Insgrum.me portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.